donderdag 19 februari 2015

Voor & na vrijdag #4

Een stukje van een grote klus in Kloetinge laat ik je deze week zien.
Bij deze woning co├Ârdineerde ik het schilder en kluswerk. Inmiddels heb ik een netwerk opgebouwd met professionals en indien gewenst kan Verknocht het gehele proces adviseren, laten offreren en co├Ârdineren en de klant dus volledig ontlasten.


De blauwe kozijnen werden in de Willemstraat in Kloetinge weer fris en neutraal en de (niet al te fraaie) serre  die vooral licht wegnam uit de woonkamer werd afgebroken.
De grote loods (1 van de grote pluspunten van deze woning) werd geschilderd en alle muren kregen een fris laagje verf.

Ook de prachtige paneeldeuren kwamen weer tevoorschijn toen de afgebladderde blauwe en groene verf verwijderd werd en ze mooi strak en wit werden geschilderd.

Vervolgens werd de woning na de schoonmaak ingericht, (meubelverhuur) gestileerd en gefotografeerd door Verknocht. In dit geval met dank aan mijn collega van House 2 Style die de meubels voor mij leverde. (Inmiddels bezit ik zelf ook twee inboedels voor de verhuur!)

Bij deze woning wilde ik mijn record verbreken qua snelheid van een goede verkoop.
Dit lag op dat moment  
op binnen 13 dagen en het is gelukt!!
De woning werd binnen 10 dagen verkocht!!
Inmiddels is de sleutel al in het bezit van de nieuwe eigenaren, een leuk jong stel, gefeliciteerd bewoners!


Dit soort grote klussen voer ik regelmatig uit, met name voor mensen uit de vastgoed branche.
En laten we eerlijk zijn, die zouden dit niet laten doen als het niet lonend was.
Gelukkig zien ook steeds meer particulieren het licht *smile
Zo loopt er momenteel een grote klus voor een particuliere klant in Baarland, een prachtige authentieke woonboerderij.
De (oudere) bewoner is inmiddels verhuisd en wil nu eindelijk wat actie in het verkoop proces. De woning staat sinds april in de verkoop zonder kijkers. Aan mij en het team de taak om hier verandering in te brengen!

Het schilderwerk is klaar, de schoonmaakploeg is klaar, de inboedel van onze eigen meubelverhuur is zorgvuldig samengesteld en gisterenavond bezorgd door Verknocht, ik ga nu nog om de laatste stylingtools, zoals verse bloemen en vervolgens rij ik snel door om verder te gaan in Baarland #zinin!.... binnenkort meer op de blog!

Tip van de week: De beste tip die ik je deze week wil geven is om serieus te overwegen om een professional in te schakelen voor je te koop staande woning, het is niet voor niks dat de mensen uit het vastgoed hierin investeren. Het loont! Dat gun ik jou ook!
Wanneer iemand inschakelen? Het beste is gelijk bij het te koop zetten van je woning, je kan maar 1 keer de eerste indruk maken, maar ook als je woning al enige tijd zonder resultaat te koop staat staan wij als verkoopstylisten graag voor je klaar en is het record er om verbroken te worden ;-)
Als je gezegend bent met veel interesse in je woning ben je een van de gelukkigen en doe je het dus al heel goed!

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.5 opmerkingen:

  1. Wat een verschil! Heel mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even bij gelezen en gekeken op je blog, wat een mooie projecten heb je neergezet. En wat heb jij een leuke baan, het ziet er allemaal prachtig uit. Succes en lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je vragen of wil je reageren, laat hier je reactie achter: