zondag 7 september 2014

Jij bent mijn thuis....


Ik hou van mooie spullen om me heen en mijn wishlist voor mooie items is niet kort.....Maar toch is voor mij de "ziel" in ons huis het belangrijkst! Ik wil geprikkeld worden in mijn interieur en herinnerd worden aan mooie momenten in mijn leven en lieve mensen om me heen. Maar ook de "life changing moments" mogen er zijn in een interieur. Dat hoeven geen mooie herinneringen te zijn,  sterker nog, vaak is dat juist niet zo,  maar het zijn wel de dingen die je vormen, sterker maken en nu eenmaal bij het leven horen.  Ik verwerk dit graag in mijn interieur, maar dan wel het liefst op een creatieve, niet standaard manier.

Toen ik een relatie kreeg met Martijn had ik net mijn eigen appartementje gekocht en helemaal naar mijn zin ingericht. Natuurlijk was ik vanaf die tijd vaak bij Martijn te vinden, hij had een leuk appartement, maar de inrichting was niet mijn smaak.  Toch was ik er enorm graag en voelde me er heerlijk! 

Ik realiseerde me al snel: Hij is mijn thuis! Dat was voor mij echt nieuw. Thuis zat voor mij, vóór die tijd in een mooi huis en mooie, persoonlijke spullen. Maar daarnaast had ik een nieuw thuis gevonden in "my guy!" Samen kochten we uiteindelijk ons droomhuis!

Op onze bruiloft, bijna drie jaar terug, sprak een goede vriendin tijdens de ceremonie. 
Voor die tijd had ze ons gevraagd wat op papier te zetten afzonderlijk van elkaar.  De tekst op de borden is hieruit afkomstig.

De tekst zette ik in word, printte ik uit op transfer papier, om de tekst, vervolgens met het strijkijzer op een stuk stof te strijken. Ik spande de stof rond een grote plaat en niette dit aan de achterkant vast.  
 Het is niet perfect gelukt, maar dat maakt het juist mooi vind ik. Perfect is niet echt.

Af en toe laat ik de tekst weer even goed tot me doordringen en wordt ik helemaal blij. 
Wat heb ik het getroffen met mijn thuis!


Tussen de borden staat een kedingrek (was etalagemateriaal) met een foto van mij als klein meisje en het "Hay" lampje.

Wat maakt jouw huis jouw Thuis?
x

This personal DIY I made after our wedding. I like a home to be personal, with our "soul" in it.  How did you manage that in your own home?1 opmerking:

  1. Wauw wat mooi!
    En wat fijn om van zo'n persoonlijk kunstwerk te genieten!
    Zo'n thuis wil toch iedereen? X

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je vragen of wil je reageren, laat hier je reactie achter: