zaterdag 12 juli 2014

Positieve dingen.

Positieve dingen....
Vanaf vandaag hebben we drie weekjes vakantie, heerlijk!
Het is best een intensief jaartje geweest, het opgeven van mijn vaste, vertrouwde job, het opstarten van mijn eigen bedrijf en dan ook nog eens starten met een nieuwe parttime job in een compleet nieuwe branche!Hoe leuk het ook allemaal is, ik merk dat het wel een mindere invloed heeft gehad op mijn creativiteit, al die indrukken, ik kijk er dan ook echt naar uit om drie weken samen met mijn lief te gaan genieten van alle mooie dingen. Ik weet dat er weer ruimte zal zijn in mijn hoofd voor  nieuwe  ideeën, die nu op de achtergrond aanwezig zijn, maar nu ongetwijfeld naar boven gaan komen. Ik neem jullie na mijn vakantie graag mee in die flow!


Soms door alle hectiek van het leven sta ik niet altijd stil bij de mooie dingen, daarom even een momentje voor mij om hier bij stil te staan..... 
Ik ben trots op hoe Verknocht zich langzaamaan steeds verder ontwikkeld en ben blij met de mooie opdrachten die ik krijg!
Blij word ik van al jullie lieve reacties, dankjulliewel daarvoor!
Ook ben ik trots op dit stukje waar Lynda mij voor vroeg.
Met een glimlach denk ik aan de lieve vrienden en familie om ons heen, sommige dichtbij, sommige verder weg.
Ook de afgelopen voetbalavondjes samen waren genieten! Er ontstond een vaste traditie met een heel gezellige club mensen.
Blij ben ik met mijn nieuwe parttime job en de ontwikkeling die ik hier kan doormaken.

Maar het meest gelukkig ben ik met mijn allergrootste liefde, die tegelijkertijd mijn allerbeste vriend is!
Fijne vakantie allemaal!

oh ja, vergeet ik bijna nog het goede nieuws. De foto's die je hier ziet zijn van de eerste officieële woning die ik voor Verknocht mocht stylen en ook deze woning is inmiddels verk(n)ocht!
Het trok bijzonder veel kijkers sinds het in verkoop is gegaan en na vier maanden konden de verkopers dan ook de champagne opentrekken! Blij voor de verkopers en mezelf! :-)
Hier en Hier schreef ik al over deze woning en zie je de voor en na foto's.it's been busy this year so far. Giving up my job, starting a new one and starting my own company. All those things were not very good for my creativity,  to many things in my head. I am so happy to have 3 weeks off, just to relax with my love and making new creative ideas, looking forward to that. Thank you for following me and leaving such nice commends.

and an other home is sold!! 
Have a good holiday season

5 opmerkingen:

  1. Knap gedaan. Proficiat en geniet van je vakantie !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je styling tot een spoedige verkoop heeft geleid. Zo te lezen zijn de laatste maanden behoorlijk druk en veranderlijk voor je geweest, een bedrijf opstarten en een nieuwe baan is ook niet niks. Geniet van een heerlijke vakantie Marit! Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg knap gedaan, ben je al terug van vakantie?

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je vragen of wil je reageren, laat hier je reactie achter: