zondag 9 maart 2014

Waarom verkoopstyling #2 en "low budget pareltjes" in mijn zithoek
Gisteren en eergisteren heb ik heel wat kilometertjes gemaakt in Goes op de fiets om mijn Verknocht folder , die vrijdag bij de drukker vandaan kwam *jeej!* bij te koop staande woningen te bezorgen...
Prima weertje was het hier voor!

Vandaag weer een (kritische) vraag omtrent verkoopstyling: 


Waarom zou ik geld steken in een huis wat ik toch wil verkopen?

Een hele begrijpelijke vraag, het antwoord is eigenlijk heel simpel. Een gestileerde woning levert meer geld op, omdat het een hogere waardebepaling krijgt. Daarnaast zal je woning opvallen in positieve wijze tussen het enorme aanbod op het internet en een zeer brede doelgroep aanspreken. Het doel is om je woning sneller te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs.


In mijn folder maak ik alleen gebruik van mijn eigen foto's, daar moest ik dus nog voor aan de slag, maar wat heerlijk om te doen! De foto hier onder maakte ik een aantal weekjes geleden. Vond hem wel toepasselijk voor het lentegevoel wat we nu allemaal ongetwijfeld hebben gekregen na dit mooie weekend.De boxen links zijn van "Hay"  en de koperen koffiebeker op de leuning kocht ik in Amerika bij "Starbucks". De kussens van links naar rechts:  Hay en de zwart/witte bij de Jysk, daarnaast grijs linnen kussen van "Hema" en het kussen rechts ook van Jysk.
Tafeltje kocht ik ooit op de vrijmarkt voor een paar euro en heb ik wit gespoten, dienblad van "101 wonen collectie" by "Leen Bakker" en een vaas van de rommelmarkt met witte tulpjes.
De bank is van Montel en het kleedje op de bank komt van Action!

En het "kleed" is eigenlijk een groot stuk vinyl van de Kwantum om contrast te krijgen met de donkere bank en onze donkere leistenen vloer.Ik kan er erg van genieten om de interieur "pareltjes" er voor een leuk prijsje uit te pikken op een rommelmarkt of in de winkels.  Juist ook bij winkels als Jysk kun je erg leuke items vinden.

Het kussen van Hay is dan weer wat duurder, maar vooruit, stond al zó lang op mijn wishlist!

Die pareltjes vinden en 
met een klein  budget een groot resultaat bereiken  vind ik zo leuk dat ik het vanaf nu dus niet meer alleen voor mezelf zal blijven doen, maar voor een breder publiek.
Door middel van verkoop styling en interieur restyling!

manlief ook blij trouwens!
Hij denkt dat ik nu minder bij ons zal veranderen ;-)


Hebben jullie een fijn en zonnig weekend gehad?5 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi gedaan! Hopelijk krijg je gauw een heleboel opdrachten!
  Fijne avond! Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dikke kans dat je man ernaast zit, of niet? ;)
  Steeds wat veranderen houdt het juist leuk!

  Goede zaken gewenst!!

  Groetjes,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel Femke! En natuurlijk zit hij er naast! haha, maar dat hoef ik jou vast niet uit te leggen ;-)

   Verwijderen

Heb je vragen of wil je reageren, laat hier je reactie achter: